Omgeving

Seefeld ligt op een zonnig Hoogplateau, grenzend aan het grootste Naturgebied van Midden Europa het “Alpenpark Karwendel” maar ook grenzend aan het Wettersteingebergte. Ondanks al dit gebergte, heeft Seefeld toch nog het “great to be alive” gevoel! Voor iedereen die van de natuur houd, is het Seefelder Plateau, naamsbekendheid door de Olympische Spelen, heeft veel te bieden in de Winter maar natuurlijk ook in de lente, zomer en herfst.

De voetgangerszone is met de vele winkeltjes, Restaurants, Café’s, Barretjes, een Casino en het “Olympia Centrum” een vergenoegen. Het “Olympia Centrum” is een groot Centrum met binnen- en buitenbad, glijbanen, Sauna’s, Solarium maar er is ook een bioscoop waar de nieuwste films worden gedraaid. In de Winter is hier ook een ijsbaan om te schaatsen of om hier “Eisstockschiessen” oftewel Curling te spelen.
Seefeld in Tirol is heel gemakkelijk te bereiken met de auto, trein of met het vliegtuig maar vanuit Seefeld is het ook heel leuk en makkelijk om dagtripjes te ondernemen.

Op nog maar net 25km ligt Innsbruck, de hofdstad van Tirol en bekend als Host-Stad voor de Olympischen Spelen maar ook door zijn “Altstadt” Huis met “Gouden Dak”. Het vliegveld van Innsbruck is maar 20 km van Seefeld.

Garmisch-Partenkirchen in Duitsland is op 35km afstand van Seefeld een mooie dagtrip, wil je iets verder, München op 125 km van Seefeld is ook gemakkelijk te bereiken per auto of per trein. Het vliegveld van München is 150km van Seefeld.

Wanneer het zuiden meer trekt, de BrennerPass (Italië) is 35km van Innsbruck en hier vandaan vind je verschillende Italiaanse dorpjes die goed te bereiken zijn als dagtochten vanuit Seefeld in Tirol.

Klik voor meer Informatie over: Seefeld in Tirol

Klik voor meer Informatie over: Innsbruck